5 Μαΐ 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ.

Σας στέλνουμε τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων όπως κατατέθηκαν στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ (την Πέμπτη 30 Απριλίου 2009 8:00 μ.μ.). Υπενθυμίζουμε ότι η γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ έχει οριστεί για την επόμενη Τετάρτη 6 Μαΐου 2009 στις 9:00 με 11:00 το πρωί στα Κεντρικά Λύκεια. Μετά την γενική συνέλευση θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού και εποπτικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ καθώς και εκλογές αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ και της ΟΛΜΕ. Η έναρξη της ψηφοφορίας θα γίνει μετά την γενική συνέλευση, στις 11:00 π.μ. και θα τελειώσει το απόγευμα στις 5:00μ.μ..

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στην Λέσβο και είναι μέλη της ΕΛΜΕ, μόνιμοι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, εφόσον έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις που προβλέπονται από το καταστατικό.

Όσοι συνάδελφοι δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι θα μπορούν να ψηφίσουν εφόσον την ημέρα των εκλογών εγγραφούν στην ΕΛΜΕ καταβάλλοντας 20ευρώ οι μόνιμοι , 15 ευρώ οι αναπληρωτές και 5 ευρώ οι ωρομίσθιοι.

Σημειώνουμε ότι οι ωρομίσθιοι δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν για εκλογή αντιπροσώπων για τα συνέδρια της ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ μπορούν να ψηφίσουν για την εκλογή μελών του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι βάζουμε:

από 0 έως 7 σταυρούς για Διοικητικό Συμβούλιο ΕΛΜΕ,

από 0 έως 3 σταυρούς για Εποπτικό Συμβούλιο,

από 0 έως 10 σταυρούς για αντιπροσώπους στο 14ο Συνέδριο ΟΛΜΕ,

απεριόριστους σταυρούς για αντιπροσώπους στην ΑΔΕΔΥ.

Οι καταστάσεις με τα ονόματα των υποψηφίων κατά παράταξη έχουν σταλεί στα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου