14 Ιαν 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ (PGFTU)

Nablus – Palestine 12 Ιανουαρίου 2009

Προς
Τους συναδέλφους στα Ελληνικά Συνδικάτα (Γ.Σ.Ε.Ε. – Α.Δ.Ε.Δ.Υ.)

Για 16η μέρα συνεχίζει το Ισραήλ να βομβαρδίζει και να εισβάλλει στη Λωρίδα της Γάζας, της πατρίδας μας, με αποτέλεσμα μέχρι αυτή τη στιγμή να έχουμε 880 νεκρούς και πάνω από 3.500 τραυματίες.
Οι μισοί απ’ αυτούς είναι γυναικόπαιδα ενώ άλλοι 500 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω χρήσης απαγορευμένων όπλων εναντίων των αμάχων από το Ισραήλ. Ταυτόχρονα εμποδίζει κάθε προσπάθεια να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.
Για ακόμη μια φορά ζητείται από το θύμα να δώσει εγγυήσεις στο θύτη. Με πρόσχημα αυτό το Ισραήλ δεν εφαρμόζει την τελευταία απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για κατάπαυση του πυρός.
Καλούμε τους συναδέλφους στα ελληνικά συνδικάτα να ασκήσουν κάθε δυνατή πίεση προκειμένου να συμμορφωθεί το Ισραήλ με το αίτημα όλων των Δημοκρατών να σταματήσει άμεσα την εισβολή στη Γάζα.
Να ενισχύσουν με κάθε δυνατό τρόπο (φαρμακευτικό υλικό, ανθρωπιστική βοήθεια) το λαό μας που δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή στη Γάζα.
Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον αγώνα του λαού μας, μπλοκάροντας τη φόρτωση πολεμικού υλικού από τον Αστακό ή άλλο λιμάνι της Ελλάδας.
Να μποϋκοτάρουν όλους τις επιχειρήσεις που βοηθούν το στρατό του Ισραήλ.
Από μέρους της εργατικής τάξης της Παλαιστίνης χαιρετίζουμε την ελληνική εργατική τάξη και είμαστε περήφανοι που σας έχουμε στο πλευρό μας.
Αναμένουμε πολλά από εσάς, την αλληλεγγύη σας, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τα άλλα ευρωπαϊκά συνδικάτα.

Με τιμή και συντροφική αγάπη
SHAHER SAAD
Γενικός Γραμματέας
της Γενικής Ομοσπονδίας Παλαιστινιακών Συνδικάτων (PGFTU)
Για συντονισμό των δράσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα μας στην Ελλάδα ( Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων τηλ 6937537461 Eqtami Mihiar)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου